Woonboerderij Zwiggelte drenthe

Tuinaanleg zwemvijver

img
img
Bij deze landelijke woonboerderij werken wij in fases aan de vernieuwing van de tuin. De woonboerderij ligt in een prachtige groene omgeving in Drenthe.

We zijn begonnen met het snoeien en verwijderen van oude vegetatie. Hierna gingen we aan de slag met een passend tuinontwerp. De oude rododendrons aan de weg zijn uitgebreid en staan lang in bloei, door de verschillende soorten. Ook hebben we bij aanvang in het najaar de grond verbeterd en laandbomen berk, prunus en beukenhaag gezet.

Bestrating

Rondom de woonboerderij hebben we bestrating gelegd. Gebakken klinker met in het terras en parking een speciale leisteen-tegel. Deze tegels zijn verstevigd met betoncement om belasting van auto’s te weerstaan. Ook komen deze tegels zowel binnen als buiten terug, wat een mooie verbinding maakt. Dit resulteert in een natuurlijke uitstraling.

Volgende fases

In de volgende fases gaan we aan de slag met het aanleggen van een natuurlijke zwemvijver van 11 bij 19. meter. Met zonneterras en natuurlijk filter. Bovendien zijn er plannen voor een fruittuin met kleine boomgaard.