Overige diensten

Voor al jouw tuinwensen

img
img
Of je een vijver aangelegd wilt hebben in jouw tuin of het snoeien uit handen wilt geven. Ook dan ben je bij JardinVital aan het juiste adres.

Benieuwd welke werkzaamheden wij in jouw droomtuin kunnen uitvoeren? We geven je graag een overzicht van de mogelijkheden voor jouw persoonlijke tuin. Zo realiseren we samen jouw droomtuin.

Beregeningsplan en watermanagement

Water heeft planten nodig om te verdampen. Te veel water is niet goed voor planten, dus moet het water gedurende de natte maanden worden afgevoerd. Ook kan het zijn dat een haag of enkele planten meer aandacht nodig hebben.

Door een verfijnd waterbeleid op te stellen, creëren wij de optimale omstandigheden voor de beplanting. Zo komen deze niks tekort en stikken de wortels niet door water wat niet wegloopt. Wij bedenken, leveren, plaatsen en stellen de beregening af. Mocht het nodig zijn om de beregening na te stellen, komen wij dit graag voor je doen.

Tuinverlichting

Verlichting geeft veel sfeer in de tuin. Ook niet onbelangrijk is het zien waar je loopt en veiligheid bij naderende personen. Met In-Lite tuinverlichting is er oneindig veel mogelijk. Van grondspots en wandlampen tot opbouwlampen en accessoires. Zo is de verlichting snel koppelbaar en zorgt dit voor veel sfeer én licht.

Verbetering ecosysteem en bodemstructuur

Ecologisch evenwicht creëren in de borders is een must voor goede groei van de beplanting. Er zijn tegenwoordig veel producten te koop die het bodemleven stimuleren. Dit verbetert de wortelgroei, waardoor de beplanting voedingsstoffen beter opneemt. Het resultaat is uitbundigere kleuren en bloei van de planten. 

Snoeien en fruitsnoei

Ook voor het snoeien van struiken en kleine bomen (tot 5 meter) ben je bij JardinVital aan het juiste adres. Onze specialiteit ligt bij fruitsnoei, maar we snoeien ook hoger. Snoeien doe je met een van tevoren afgesteld plan. Met name bij fruitsnoei is het doel erg belangrijk. Gaat het om sier, productie of beiden? Ook vragen we hoe groot de boom mag worden in de toekomst. Hier komt dus echt een meerjarenplan uit voort. Uiteraard voeren wij na het snoeien alles weer af en vegen we jouw tuin netjes aan.

Vijver

Bij het aanleggen en onderhouden van een vijver is het belangrijk dat het water in een biologisch evenwicht gebracht wordt. Dit houdt de productie en behoefte van dierlijke en plantaardige organismen in balans. Hierdoor blijft het water in de vijver helder. Op basis van de wensen creëren we een tuinvijver op maat of verzorgen wij het onderhoud.
Vijver

Mineralenbalans

Door uitgebalanceerde bemesting uit te zoeken en toe te dienen, optimaliseren we het mineralenbalans in jouw tuin. 

Mineralenbalans

Ziekten en plagen

Je wilt ziekten en plagen in jouw tuin voorkomen. Wij helpen bij het ondervangen en, als het toch nodig is, bestrijden van ziekten en plagen. Zo zorgen we samen voor een gezonde tuin die bloeit.

Eerlijk advies én een eerlijke prijs

In een goed gesprek komen jouw tuinwensen duidelijk naar voren. Wij geven een passend advies en ook niet onbelangrijk, een eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prettige kennismaking.

img
img
img
img
img
img