Beplantingsplan

Creëer jouw droomtuin

img
img
Ben je benieuwd welke planten het best bij jouw tuin passen? Wij stemmen de beplanting voor jouw tuin af in een beplantingsplan.

Om een beplantingsplan samen te stellen, kijken we naar verschillende aspecten van de tuin. Zo kijken we naar de aanwezigheid van planten, de grootte en bijpassende kleuren voor de omgeving. 

Ook kijken we naar het type tuin. Is een bloeiende insectenplant passend? Of liever een mediterrane uitstraling? Uiteraard is het ook mogelijk hierin te combineren.

Hoe gaan we te werk?

We gaan pas te werk nadat we met elkaar het plan hebben opgesteld. Zo ben je altijd op de hoogte van de nodige werkzaamheden en de kosten. Ook geeft dit jou een duidelijk beeld van hoe de beplanting eruit komt te zien. Vervolgens gaan we aan de slag in jouw droomtuin.

We verbeteren de tuinaarde en brengen indien nodig nieuwe aan. Ook planten we de beplanting. Bomen zetten we vast met een paal waardoor deze niet omwaait. Hierdoor kunnen de boomwortels goed vastgroeien. Vervolgens harken we de tuin aan en voeren we eventueel grond en ander materiaal af. 

Tuinonderhoud

Ga jij na de beplanting zelf aan de slag met het onderhouden van jouw tuin? Of geef je dit liever uit handen? We helpen je graag bij het groeien en in bloei houden van jouw tuin. Neem contact met ons op voor meer informatie over tuinonderhoud.

Beregeningsplan

Planten hebben water nodig, maar te veel water is niet goed voor een plant. Gedurende de natte maanden moet overtollig water worden afgevoerd. Wist je dat wij ook een beregeningsplan kunnen maken en de beregening op jouw tuin afstellen? Lees meer over onze overige diensten.

img
img
img
img
img
img