Over ons

Jouw tuinadviseur

JardinVital is opgericht door Eduard Boelen. Met zijn jarenlange ervaring als tuinontwerper, hovenier en verschillende opleidingen, beschikt JardinVital over veelzijdige kennis op groengebied.

Een gezonde tuin begint bij de basis: van bodem tot plant. Wat jouw wens ook is, samen zorgen we voor een tuin die groeit én bloeit. Bekijk ook eens onze diensten. 

Tuininspiratie

Wil jij jouw tuin onder handen nemen? Dan is het goed om van tevoren een beeld te hebben van hoe je wilt dat jouw tuin eruit komt te zien. Wil je veel fleurige planten, een fijn terras of juist een mooie vijver? Misschien wil je het wel allemaal! We geven je graag wat inspiratietips voor je tuin.

Tuinen van Gorssel

De eigenaren van zes prachtige tuinen in Gorssel en omgeving (Utrecht) zetten ieder jaar in het laatste weekend van juli hun tuinen open voor nieuwsgierige kijkers. Denk aan privé-tuinen met romantische hoekjes en plantenborders met minder bekende sierlijke planten. Ga jij inspiratie opdoen? Bekijk de website voor meer informatie.

Keukenhof 

De Keukenhof in de Bollenstreek, wereldwijd bekend om de tulpenvelden. Deze parktuin is aangelegd met kleurrijke bollenborders, in samenwerking met voorjaarsbollenkwekers en handelaren. 

Renaissancetuin

Een renaissancetuin midden in de stad Groningen: de prinsentuin. Rozen en kruiden staan centraal in deze tuin. Ook kun je er terecht voor theeschenkerijen en diverse evenementen.

Kasteeltuinen Arcen

Ga je een weekendje naar Limburg? Dan is kasteeltuinen Arcen zeker de moeite waard om langs te gaan! De tuin beschikt over prachtige flora, bloemen en plantenperken. Ook worden hier diverse evenementen georganiseerd, ook voor kinderen.

Onze projecten

Benieuwd naar onze eerder gerealiseerde projecten? Of wil je nog wat meer inspiratie opdoen? Bekijk onze projecten en lees wat klanten over ons zeggen.

Van tuinontwerp tot onderhoud

Of je nu zelf geen groene vingers hebt of het werk graag uit handen geeft. JardinVital helpt jou bij het opfrissen, vernieuwen en onderhouden van jouw droomtuin. We lopen het hele proces stap-voor-stap met je door. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bloementuin
img
img
img
img
img
img